`$site.phones[0].num_title`
Адрес:
Armégatan 24, 171 71 Solna, Sweden
t_img
Skicka förfrågan
Dogwalker / Hundrastning
Solo promenader med din hund
Hundrastning når du behöver det
Dogwalker / Hundrastning
Solo promenader med din hund
Hundrastning når du behöver det

Dogsitting/ Hundpassning i hemmiljö

Vissa hundar trivs inte på hunddagis - då passar det bättre att anlita oss som dogwalker eller som , vi har bägge alternativen. Din hund slipper vara borta från sitt eget hem där den är trygg, du slipper stressa iväg på morgonkulan och tillsammans är vi ute och leker, promenerar och träffar hundkompisar hela dagarna.

Vi utbildar kompetenta dogwalkers till vår verksamhet, så vill du jobba med din dröm, med våra underbara hundar så är du välkommen att söka till oss. Vi bedriver nu både utbildning och rekrytering av personer som vill arbeta på hunddagis alternativt bli egen företagare. Vill du komma i arbete så är detta en möjlighet du kanske drömt om att hjälpa och skapa relation med våra älskade hundar. Vi anser att relationen med hunden bygger på förtroende, glädje, uppmuntran och samarbete.

Цена
от 700 руб./час
54083424_3
54084650_3
54084131_3

или

Основным направлением деятельности компании является оказание услуг в сфере … (Укажите направление деятельности Вашей компании) .
Все работы осуществляются командой профессионалов, имеющих многолетний опыт в … (Укажите конкретные услуги, оказываемые Вашей компанией) .
За столь низкие цены мы хотим предложить максимально короткие сроки, удобное для Вас время и несравненное качество!

Kontakta oss:
Телефон:
График работы:
Måndag-Fredag: 09.00-16.00
Адрес:
Armégatan 24, 171 71 Solna, Sweden