`$site.phones[0].num_title`
Адрес:
Armégatan 24, 171 71 Solna, Sweden
t_img
Skicka förfrågan
Dogwalker / Hundrastning
Solo promenader med din hund
Hundrastning når du behöver det
Dogwalker / Hundrastning
Solo promenader med din hund
Hundrastning når du behöver det

Om oss

1. Vår filosofi

Att skaffa en hund innebär en enorm glädje men också ett stort ansvar.

Det är kanske inte alla dagar hunden kan följa med till jobbet eller som du kan rasta den på lunchen. Ibland behöver du kanske resa bort utan din hund. För att underlätta ditt hundägande erbjuder vi tre olika tjänster: Flockrastning_bundet, Flockrastning_flexi samt Solorastning.

Du behöver inte vara orolig för vem du släpper in i ditt hem eller om personen verkligen kan ta väl hand om din hund. Vi tar hand om personalen och deras utbildning så att du kan känna dig trygg när de passar din fyrbenta älskling.

Det är viktigt för oss att ha schyssta villkor får våra anställda och att betala skatt. Det gynnar våra kunder, våra anställda och hela samhället.

2. Vår mission

Vi vill erbjuda hundpassningstjänster av hög kvalitet och med stor trygghet för både hundägare och hundpassare. För oss är det också viktigt att kunna erbjuda schyssta villkor till våra anställda, ha försäkringar och betala skatt. Våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. 

3. Vår personal

Vår personal kommer från hela Stockholm, i alla åldrar och från olika bakgrunder. Det är främst unga kvinnor som söker hit men vi uppmanar både män och kvinnor i alla åldrar att söka sig till oss. Kandidaterna har blandad erfarenhet, utbildning och de talar olika språk.  

 

Våra grundare:
Nadja Johansson
Grundare
Nadja har en juristutbildning i grunden men har sedan 2009 har hon drivit flera olika verksamheter, bland annat barnvaktistockholm.se, som erbjuder barnpassning i Stockholmsområdet. När Nadja började sköttes barnpassning ofta av privatpersoner men sedan dess har fler och fler sett fördelarna med att anlita ett företag där barnvakterna får schyssta villkor. Det ledde till att kvaliteten på barnpassningen förbättrats samtidigt som tryggheten för både föräldrar och barnvakter ökat. När Nadja skaffade en egen hund insåg hon att det finns samma behov av kvalitet och trygghet för hundägare som för föräldrar. 
Tanja Konovalova
Grundare / Hundexpert

Redan när hon var tre år gammal förstod Tanja att hon ville jobba hundar då hon fick hon sin fösta hund till Jul. När Tanja var 7 år hjälpte hon till att bygga ett hus för hemlösa tikar med valpar.

Passionen för hundar växte och Tanja gick hundutbildning i IKU skol i Moskva. I Lettland var hon en aktiv deltagare i Sirius hundorganisation samt chef för ett hundhem ”DDP”. Senare startade hon en ideell verksamhet “Tails and Paws" med syfte att involvera flera att hjälpa hemlösa hundar och katter. 2013 drev Tanja hundhotell som var fullt med hundar av olika storlek, ras och färger. Under sista åren jobbade Tanja som privattränare och jobbade mycket med hundtävlingar.

Förutom att driva Hundvaktstockholm.se är Tanja uppfödare av långhåriga schäfrar och welsh corgi Pembrokes och ägare till kennel "vom Tannenhof" som levererar fina valpar till hela Europa.

Solidum Sverige AB

Org.nummer 559007-2590

Innehåller F-Skatt

Telefon: 0704785048

E-post: hej@hundvaktstockholm.se

time_ap2-lin

Telefontider:

Måndag-Fredag: 09.00-16.00

Huvudkontor

Armégatan 24, 171 71 Solna, Sweden

Bankgiro: 5257-4175

Kontakta oss:
Телефон:
График работы:
Måndag-Fredag: 09.00-16.00
Адрес:
Armégatan 24, 171 71 Solna, Sweden